Шестима убити и петима изчезнали, само през последната година в САЩ. Ракът е

...
Шестима убити и петима изчезнали, само през последната година в САЩ. Ракът е
Коментари Харесай

11 лекари с пробиви срещу рака – убити и отвлечени

Шестима убити и петима изчезнали, единствено през последната година в Съединени американски щати. Ракът е освен един от най-свирепите убийци на човечеството, само че и богат извор на тайни теории. Според последователите на тайните теории и международните загадки – единствената причина за това е, че те са разкрили лекуване на рака…

За тях лекът за заболяването е открит от дълго време, само че фармацевтични колоси нямат интерес тя да бъде ликвидирана и по всевъзможен метод пречат той да излезе на бял свят, защото това би им донесло големи загуби. От друга страна, в отчаянието си пациентите и техните близки са подготвени да повярват на всичко и да заплащат на всевъзможни шарлатани.

Изглежда, в щата Флорида жертвите на “фармацевтичната мафия ” са най-вече през последната година. За 4 седмици 6-има лекари са открити мъртви, а 5-има изчезват при разнообразни условия, и то след конфликт с FDA (Управлението на Съединени американски щати за надзор на храните и лекарствата). Според в. “Вашингтон пост ” първият случай на мистериозна гибел е на доктор Джефри Брадстрийт. “Въпреки че локалното шерифство е оповестило гибелта на Брадстрийт за самоубийство, роднините му бързо са събрали близо 33 000 $ от онлайн дарения, с цел да провокират без значение следствие и да потвърдят, че той в действителност е бил погубен ”, написа вестникът.

Брадстрийт лекувал своите пациенти с Human GcMAF – вещество, което се синтезира от човешкото тяло. То преборва огромен набор от заболявания, даже Паркинсон. От 1990 година има над 50 проучвания за този способ. Според уеб страницата thefreethoughtproject.com 20 от тях демонстрират, че той лекува и рак. Повечето от пациентите, върху които Брадстрийт го е ползвал пробно, са посочили чудесни резултати. До 19 юни 2015 година, когато той е открит с патрон в гърдите. Полицията незабавно заключава, че се е самоубил. Семейството му обаче твърди, че е бил погубен, а единствено 3 дни преди гибелта му FDA е претърсвала клиниката и унищожила доказателствата за резултата на субстанцията върху пациентите. Месец преди този момент той оповестява, че ще направи изказване по отношение на своите проучвания.

Съмненията в ликвидиране се подклаждат и от гибелта на сътрудника му Николас Гонзалес, който е употребявал същия способ в своите клиники. Въпреки че той е бил в съвършено здраве и спазвал диети, които могат да предотвратят, преобърнат и даже да излекуват избрани заболявания, Гонзалес умира от удар малко повече от месец след Брадстрийт – на 21 юли 2015 година Резултати от аутопсията му по този начин и не са оповестени

Масло в огъня налива и слухът, че през 1975 година тайните служби на Съединени американски щати създават оръжие, което може да инжектира отрова в индивида, без той да разбере, и да аргументи сърдечен удар, без да остави и капка в кръвта на мъртвия.

Мистериозно са убити или изчезват и други лекуващи рак медици във Флорида.

На 21 юни, само дни след Брадстрийт, умира доктор Брус Хедендал. Той е открит свлечен до колата си в Маями. Детайлите към неговата гибел са даже още по-мъгляви. Доклад от аутопсията по този начин и не излиза, забележими аргументи за гибелта липсват, а фамилията твърди, че той е бил в положително здраве и че е по този начин извънредно атлетичен.

Същия ден ненадейно на път за Джаксънвил умира и доктор Барон Холт. Според неговите близки, представени от The News & Observer, той е имал здравословни проблеми, само че те в никакъв случай не са били животозастрашаващи.

На 29 юни доктор Тереза Сийвърс е брутално убита в дома ѝ. Колегите я наричали “Майка Тереза на Южна Флорида ”. Разследващите откриват, че нападението не е инцидентно, а е добре планувано. “След като се разкрият всички елементи по случая, ще се вършат филми и ще се пишат книги за това ”, акцентират те.

Дни по-късно Лиза Райли също е намерена мъртва в дома си с куршум в главата… Първоначално обвинен е мъжът ѝ, който се е обадил на 911, с цел да заяви за гибелта ѝ. Но следователите афишират гибелта ѝ за мистериозна и околните на Райли стартират да се съмняват, че брачният партньор е натопен съзнателно.

По същото време изчезват доста доктори. На 26 юни Патрик Фицпатрик е пътувал от Северна Дакота към прилежащата Монтана. Неговият пикап с багаж са открити на пътя без диря от медика. Според следователите той сякаш се е изпарил…

На 29 юни, доктор Джефри Уайтсайд изчезва, откакто “просто излезе на разходка ”. Уайтсайд е прочут като сполучливо лекуващ белодробен рак. “Изпарява се ”, до момента в който е на отмора със фамилията си. Издирването му трае към 3 седмици и в него се включват сътрудниците му, дронове и хеликоптери, само че по този начин и не намират даже прашинка като улика. (*Diana.BG – поразровихме се в Интернет и последните публикации демонстрират, че тялото му е открито и случая се води като самоубийство.)

На автомагистрала в Мексико по едно и също време изчезват трима медици. Те също “се изпаряват ” и не оставят диря. Според проверяващите мъжете са били убити, само че това няма по какъв начин да се потвърди.

*Diana.BG – Всичко това са “конспиративни теории ”, които несъмнено имат и своите съперници. Както се споделяше в един известен сериал – “Истината е някъде там… ”

Инфо: 168 часа

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР